Trainer gezocht voor de senioren van Zwemvereniging Azuro

Delfzijl – Azuro, dé zwemvereniging voor jong en oud in Delfzijl en omstreken, is op zoek naar een nieuwe trainer voor hun recreatieve zwemgroep. Huidig trainer Peter Hoogewerf heeft aangegeven dat hij met ingang van de zomer zijn taken voor de vereniging zal neerleggen.

De recreatieve zwemgroep traint op woensdagavond van 20:30 tot 21:30 uur en bestaat uit ongeveer 12 enthousiaste zwemmers, voornamelijk in de leeftijd van 50 jaar en ouder. Sommigen zwemmen al ruim 40 jaar voor de vereniging. Azuro is de enige in de regio die op deze wijze zwemmen voor senioren aanbiedt. De trainingen zijn zowel gezellig als effectief, waarbij plezier voorop staat en de opdrachten goed worden opgevolgd.

Trainerspapieren zijn niet verplicht en de functie is onbezoldigd, maar er is wel een kleine vergoeding beschikbaar. Bovendien zijn er mogelijkheden om (trainers)cursussen te volgen. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om aan het bad te staan en leuke oefeningen te bedenken voor de groep.

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende rol of ken je iemand in je omgeving die dit leuk zou vinden? Neem dan contact op met Peter via recreatief@zvazuro.nl of bel 06-54223475. Je kunt ook langskomen op het genoemde tijdstip om de groep te ontmoeten.

Back to top button