Toneelgroep Damster Komedie bijna klaar voor nieuwe toneelvoorstelling

Appingedam – De toneelgroep van de Damster Komedie is druk aan repeteren voor hun eigen uitvoeringen. Het stuk wat gespeeld wordt heet Extra hulp op de eerste hulp, een klucht geschreven door Henk Roede. Na een lange tijd met covid mogen de toneelspelers eindelijk weer op de planken staan.

Extra hulp op de eerste hulp wordt gespeeld in een wachtruimte van een regionaal ziekenhuis. Het is een dolkomische klucht van Henk Roede die van de ene dolle situatie in de ander over gaat. Joop die via het uitzendbureau komt voor schoonmaakwerk word door Dokter Hogenbaum aangezien als dokter. Hij moet de dokter opvolgen die echt aan zijn pensioen toe is. Zo komen er allerlei hectische situaties en vele grappen en grollen, maar Joop vindt het eigenlijk wel leuk en zit ook helemaal in zijn element.

Er word gespeeld op woensdag 16 en vrijdag 18 november in de grote zaal van Cadans Welzijn (voorheen ASWA)  aan de Burg. Klaukelaan 16 in Appingedam. De vrijdagavond is inmiddels volgeboekt voor woensdag 16 november zijn nog kaarten beschikbaar aanvang 19.30 uur.

Entree is 8 euro per persoon. Reserveren kan via : Geert Middelkamp 0596 629592 of 06 31242124 of via de mail geertmiddelkamp@gmail.com en Anneke van Bostelen 0596 622754 of annekevbb@ziggo.nl

Back to top button