Terreinen Paardensport Vereniging Z.E.O. visitekaartje voor de sport

‘t Zandt – Afgelopen weekend werd op de voormalige voetbalvelden naast de manege in ’t Zandt de 2e selectiewedstrijd gehouden als onderdeel voor de Provinciale Kampioenschappen die in juli plaats vinden in het Stadspark in Groningen.

Verdeeld over beide dagen kwamen zo’n 250 paarden- en ponycombinaties aan de start voor hun dressuurproef in de verschillende klassen, van beginnende ruiters in de klasse B tot en met de hoogste klasse in de Basissport de Klasse ZZL. De juryleden waren erg te spreken over het geweldige terrein, maar zeker ook over de kwaliteit en het niveau van de combinaties.

Féline Bakker uit Bierum, van de organiserende vereniging Z.E.O., was een klasse apart. Ze werd met haar pony Amazing Hero eerste in de klasse Z1 met 220 punten. En werd met haar paard Vennedy in de klasse Z2 tweede met 218 punten. In diezelfde klasse Z2 ging haar clubgenoot Marije Heuvel er met de winst vandoor. Ze reed haar prachtige merrie Belana met veel ritme door de proef, wat haar 238 punten opleverde.

In de hoogste klasse ZZL bij de paarden ging het oranje lint naar Marloes Oosterhof met Emmerson met 239 punten, rijdend voor de vereniging uit Veendam. Janine Bakker, de oudere zus van Féline, werd tweede met Vennedy met 218 punten.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”712″]

Back to top button