Tennisclub Delfzijl organiseert voor de vierde keer een Open tennistoernooi

Delfzijl – Voor de vierde keer op rij organiseert Tennisclub Delfzijl een Open tennistoernooi. Van 29 augustus t/m 4 september 2022 wordt op het tennispark het Eemsdelta Open Tennistoernooi georganiseerd. Al meer dan 100 deelnemers uit de hele regio hebben zich opgegeven. 

Eemsdelta Open 
Ook dit jaar organiseert Tennisclub Delfzijl een open toernooi, het Eemsdelta Open tennistoernooi. Er wordt gespeeld op 5 gravelbanen in de categorieën 3 t/m 9 in de Herendubbel, Damesdubbel, Mix en Dames- en Heren enkel. Na een succesvolle eerste editie is het toernooi ook voor categorie 65+. De hele week zullen er leuke wedstrijden te zien zijn met in het weekend de finales. Het toernooi belooft wederom een spannende, maar vooral sportieve en gezellige week te worden. Hoofdsponsor van dit toernooi is Smit Accountants en Adviseurs, al jaren een begrip in Delfzijl. 

Jeugd 
Tennisclub Delfzijl groeit ook weer met jeugdleden. Dit jaar organiseren we voor de jeugd op vrijdagmiddag 2 september ook een klein toernooi. 

Meer weten 
Wil je meer weten over het Eemsdelta Open tennistoernooi, kijk op onze website www.tcdelfzijl.nl.  Wil je gewoon even komen kijken deze week? Iedereen is van harte welkom.  

Back to top button