Tennisclub Delfzijl organiseert het Etex Luie Zweettoernooi

Delfzijl – Voor alle thuisblijvers in de gemeente Eemsdelta organiseert Tennisclub Delfzijl het Etex Luie Zweettoernooi op zondag 7 augustus a.s. om 10.00 uur op het tennispark in Delfzijl. 

Etex Luie Zweettoernooi 
Na een paar jaar van afwezigheid organiseert Tennisclub Delfzijl het Etex Luie Zweettoernooi, voorheen het thuisblijvers toernooi. Een nieuwe start van het toernooi met een nieuwe sponsor, Etex. Het Etex Luie Zweettoernooi is voor alle leden van een tennisvereniging in de gemeente Eemsdelta. Dit toernooi is ontstaan voor alle leden die in de zomer niet op vakantie gaan, maar toch graag een balletje willen slaan en een sportieve en gezellige dag willen beleven. Ze beginnen om 10.00 uur en sluiten de dag af met een BBQ. Het Etex Luie Zweettoernooi is een mooie aftrap naar het Eemsdelta Open tennistoernooi dat vanaf 29 augustus wordt georganiseerd op het tennispark in Delfzijl. 

Inschrijvingen 
Iedereen die graag mee wil doen kan zich inschrijven via activiteiten@tcdelfzijl.nl. De kosten bedragen € 5 p.p. inclusief lunch en BBQ.  

Meer weten 
Wil je meer weten over het Etex Luie Zweettoernooi of het Eemsdelta Open tennistoernooi, kijk op onze website www.tcdelfzijl.nl.  

Back to top button