fbpx

Teams voltigevereniging De Eemsrakkers twee keer op het podium in Ermelo

Ermelo – De voltigevereniging De Eemsrakkers heeft wederom een fantastisch wedstrijdweekend achter de rug. De vele jaren training hebben ook dit weekend weer geresulteerd in mooie resultaten. Met name de stabiliteit van trainers, zeer goed op elkaar ingespeelde teams en niet te vergeten de uitstekend lopende paarden leidt tot deze geweldige prestaties.

Het Z-team, bestaande uit Marie Christine Spraakman, Caston ten Hove, Fleur Medema, Silke Spijk, Klaudia Arends en Esmee Groeneveld heeft onder leiding van instructeur/longeur Martin Hamminga afgelopen zaterdag in het internationale deelnemersveld het podium behaald tijdens het CVI (Internationale wedstrijd) te Ermelo.

Met een paar honderdste achterstand zijn ze nipt geƫindigd op een 3e plaats. De verplichte onderdelen en de prachtige Madagascarkur werden uitstekend uitgevoerd. De voltigeur, het inmiddels zeer ervaren toppaard Hero en longeur presteerden alle drie uitstekend wat resulteerde in een geweldige eindscore van 6,3.

Het L-team, bestaande uit Fleur Keizer, Manon Tuik, Ilona Toxopeus, Shefali Timmermans, Ellen Vegter en Elles Spijk, heeft onder leiding van instructeur/longeur Fleur Medema afgelopen zondag de 3e plaats behaald tijdens het Nationaal voltigeweekend te Ermelo. Het team, die dit jaar een klasse hoger zijn gestart, deed de kur voor de eerste keer tijdens een wedstrijd in galop. Ook voor paard Attentie was het zijn 1e groep galop kur. Beide deden het uitstekend. Ze hebben een prachtige rustige kur in galop uitgevoerd wat resulteerde in een mooi eindcijfer van 5,3!

Back to top button