Tafeltennisvereniging DTTC’78 bouwt aan de jeugd

Appingedam – Tafeltennisvereniging DTTC’78 is na een (Corona) dip van het aantal jeugdleden dit competitieseizoen gestart met maar liefst drie jeugdteams.

De club toppers: Ruben Bolt, Thomas Haan, Sten Pleizier en Sven van der Veer bemannen het 1ste jeugdteam in de 2de klasse.

In de TableStars competitie, de competitie voor beginnende jeugdspelers, spelen in DTTC 2: Quinten Hulshof, Koen Huis en de zusjes Tessa en Liza Baar. Ook in de TableStars competitie speelt het 3de jeugdteam met Tim Pentinga, Delano Beshara en Lenn Groenewold hun wedstrijden.

Door te blijven investeren in de jeugdtrainingen op vrijdagavond, en door samenwerking te zoeken met andere verenigingen is DTTC in staat geweest om nu toch weer actief binnen de tafeltennis wereld te zijn met de jeugd.

Afgelopen zaterdag was de zaal in Appingedam de thuisbasis voor de TableStars competitie, met tegenstanders uit onder andere Dedemsvaart, Leeuwarden, Hoogeveen, was het met een volle zaal en erg geslaagde dag. Waar plezier en beweging in hoog vaandel stonden werd er uiteraard ook gejuicht met een mooi winst.

De jeugd van DTTC traint elke vrijdagavond vanaf 18.30 uur in de gymzaal van de voormalig Deltaschool aan de Pastorieweg in Appingedam. (Achter de nieuwe schoolcampus)

Back to top button