fbpx
14.1 C
Delfzijl
donderdag 28 mei 2020
Home Sport TA-Jan Ekema sluit het jaar goed af met prijzen op het Open...

TA-Jan Ekema sluit het jaar goed af met prijzen op het Open Haaglanden toernooi

Den Haag – TA-Jan Ekema heeft afgelopen zondag deelgenomen aan het laatste grote taekwondo toernooi van 2018 het Open Haaglanden met 357 deelnemers. Deze werd gehouden in Den Haag waar de school met 13 leden vertegenwoordigd was. Er kon aan vier onderdelen worden deelgenomen namelijk het puntstop – en doorgaand sparren, stijlpatronen en hoogte sprong.

Ghilano Buurmeijer was met twee eerste plaatsen en een tweede plaats de succesvolste deelnemer. Sylvian van Wijk en Sharyl van Wijk behaalde deden het ook uitstekend en behaalden beiden twee keer een eerste plaats met het sparren. Sharyl wist twee keer te winnen van de favoriet uit Amsterdam Kiara Patregnani die ze met haar neerwaarste trappen alle hoeken liet zien. Lennard Blauw wist als enige een prijs met de stijlpatronen te pakken.

Eerste keer
Voor de 7 jarige Noa Looye en 8 jarige Isa Derksen was het de eerste keer dat ze aan een groot toernooi deelnamen, maar beide behaalde respectievelijk een 2de en 3de plaats.

De 6 jarige Ghilaisha Buurmeijer had op een vorige toernooi al iets ervaring opgedaan en behaalde ook een mooie 2de plaats met het sparren.

Overige prijzen met het sparren waren er voor Lennard Blaauw 2x, Isis Steutel 2x, Sem Berghuis.

 

Advertenties