donderdag 21 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Super Opkikkerdag voor langdurig zieke Jayden Milan (4) uit Delfzijl

Zeewolde – Even vergeten dat je ziek bent en genieten van een dag vol ontspanning en plezier. Jayden en de rest van zijn gezin uit Delfzijl waren 15 september aanwezig op de 100ste Super Opkikkerdag georganiseerd door Stichting Opkikker! Ruim 55 gezinnen werden deze dag in het zonnetje gezet in een tot Opkikkerland omgetoverd Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, waar zij bijzondere activiteiten hebben beleefd. Zo’n Opkikkerdag is een welkome afleiding in het dagelijks bestaan vol met doorlopende ziekenhuisbezoeken, spanningen en onzekerheden.

De pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Jayden onder behandeling is, vonden dat hij én de rest van zijn gezin wel een ‘Opkikker’ konden gebruiken. Op basis van een leuk en persoonlijk gesprek met het gezin wist Stichting Opkikker precies wat hun interesses en hobby’s zijn. Aan de hand hiervan waren er bijzondere verrassingsactiviteiten vastgesteld voor het hele gezin!

Het gezin heeft de volgende activiteiten beleefd: meevaren in een speedboot, cupcakes versieren, meehelpen bij de brandweer, meerijden in een snelle sportauto, knuffelen met zachte diertjes en een professionele fotoshoot. Tot slot werd er gezamenlijk afgesloten met optredens van diverse artiesten.

Iedere maand organiseert Stichting Opkikker een evenement voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Tijdens deze dag beleeft het hele gezin een dag vol plezier! Nu is het extra feest, want dit jaar bestaat Stichting Opkikker 20 jaar en de Super Opkikkerdag van september is ook nog eens de 100ste Super Opkikkerdag! In de afgelopen 20 jaar zijn er ruim 15.000 gezinnen “Opgekikkerd”!

Voor meer informatie over Stichting Opkikker kunt u een kijkje nemen op www.opkikker.nl

Jayden redt poes uit de boom

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,306VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
AutoAuto
KlussenKlussen
DierDier
TuinTuin