Getuigen ramkraak bij juwelier aan de Wijkstraat in Appingedam gezocht

Appingedam – Tot nu toe onbekenden hebben woensdagochtend vroeg een ramkraak gepleegd op een juwelier aan de Wijkstraat in Appingedam. Of daarbij buit is gemaakt is nog onbekend.

Omwonenden werden tegen kwart over vier wakker van een harde knal. De gealarmeerde politie moest omrijden omdat waarschijnlijk de daders de Oosterdraaibrug omhoog hadden gezet. Toen agenten bij het pand kwamen, waren de daders er vandoor. Zij vluchtten waarschijnlijk in een auto via de Sint Annastraat. De wagen waarmee de pui was geramd bleef als stille getuige achter.

Getuigenoproep
De politie houdt vandaag onder meer een buurtonderzoek. Mensen die over informatie beschikken of mogelijk iets hebben gezien dat van belang is, worden vriendelijk gevraagd contact met de politie op te nemen. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan er contact worden opgenomen met Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”385″]

Back to top button