13.3 C
Delfzijl
18 april 2021 14:27

Succesvol evenement Volle kracht over de gracht krijgt een vervolg

AutoAuto
ComputerComputer
Vaker kopenVaker kopen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
StudieboekenStudieboeken
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Delfzijl – Na een zeer succesvolle eerste editie organiseert stichting ‘Volle kracht over de gracht’ voor de tweede keer ‘Volle kracht over de gracht’, tijdens de Pinksterfeesten op zaterdag 8 juni a.s.

Volle kracht over de gracht Volle kracht over de gracht is ontstaan door een groep enthousiaste Delfzijlsters die een nieuw en extra impuls wilden geven aan de Pinksterfeesten van Delfzijl. In 2018 heeft de organisatie dit evenement voor de eerste keer georganiseerd en het was een groot succes.

Ruim 50 deelnemers hebben hier aan meegedaan en ruim duizend bezoekers hebben dit evenement bezocht. Volle kracht over de gracht is een evenement dat je met een (zelfgemaakte) fiets over een ‘smalle’ baan van ongeveer 30 meter zo snel mogelijk naar de overkant fietst en er niet afvalt.

Er is een prijs te winnen voor de snelste fietser, de originaliteitsprijs, de pechprijs en een clubprijs t.w.v. € 500. Het evenement zal dit jaar wederom aan de gracht in Delfzijl plaatsvinden op 8 juni a.s. om 13. 00 uur.

Inschrijven
Wie mee wil doen met Volle kracht over de gracht kan zich inschrijven tot donderdag 6 juni a.s. De kosten voor deelname aan dit evenement is gratis. Alle informatie, inschrijven en praktische zaken over ‘Volle kracht over de gracht’ zijn te vinden op de website, vollekrachtoverdegracht.nl.

Volg ons op

11,072FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
WonenWonen
DierDier
TuinTuin
AutoAuto

Populaire berichten