Succesvol Damster tennistoernooi met een nieuwe opzet

Appingedam – Het einde van het Damster tennistoernooi van 2022 is een feit. Vrijdagavond 17 juni was het startsein, zaterdag is de dag afgesloten met een gezellige BBQ en zondag 19 juni stond in het teken van verschillende leuke wedstrijden en uiteraard de finales. Het was gezellig tot in de late uurtjes. De finaledag was het duidelijk frisser op de baan in vergelijking met de twee voorgaande dagen, voor de spelers waren dit eigenlijk de beste omstandigheden.

Op de finaledag werden er spannende wedstrijden gespeeld met op baan 1 de finale van de herendubbel 5 (de hoogste categorie dit jaar). Het publiek werd getrakteerd op een 1-1 in sets waarbij een supertiebreak tot 10 punten de doorslag moest geven. Iedereen kon genieten van spannende balwisselingen, mooie volleys en smashes.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking werden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet door de organisatie waarbij ze een surprise in ontvangst mochten nemen. Dat Fivelveld een familieclub is, blijkt uit een extra attentie en natuurlijk applaus voor het “kantine kidsteam”. Deze kids hebben het hele weekend erg hun best gedaan en erg goed meegeholpen. Alle winnaars werden daarna gefeliciteerd en konden een roos plus een enveloppe met inhoud ophalen.

Het was een heel geslaagd Damster tennistoernooi met een nieuwe opzet. Natuurlijk was het ook heerlijk tennisweer zowel voor de spelers als het publiek. De organisatie wil dan ook graag iedereen bedanken voor de inzet en het enthousiasme.

Back to top button