maandag 2 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Streektaalmuzikant Bert Hadders en columnist Herman Sandman in Theater de Molenberg

spot_img

Delfzijl – Zaterdag 17 oktober staan er twee veenkolonialen in Theater de Molenberg. Dagblad van het Noorden schreef het volgende over het tweetal: ,,Soms heb je ineens iets wat aanslaat’’, aldus streektaalmuzikant Bert Hadders. Hij wijdt het succes aan de naamsbekendheid van Herman Sandman, als columnist dagelijks te lezen op pagina 2 links onderaan in deze krant.

,,Hij leest en ik zing een bijbehorend liedje’’, verklaart Hadders. ,,Een voorstelling met humor en empathie. Uitgelicht met een veenkoloniale lichtshow; het licht gaat aan en weer uit.’’ Rode draad is de haat-liefde verhouding van beide mannen met het land van hun vaders; de achterkamer van de beschaving. Herman Sandman noemt Bert Hadders ‘de jeugdvriend die hij na zijn veertigste ontmoette’. ,,Herman en ik hebben gewoon veel lol met elkaar’’, zegt Hadders.

De voorstelling begint om 20:15 uur.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,268VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
WonenWonen
DierDier
AutoAuto
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten

Boerenmarkt in Baamsum trekt veel belangstelling

Baamsum - Zaterdag werd er in een grote boerenschuur in Baamsum (tussen Woldendorp en Termunten) een streekproductenmarkt gehouden. Het was aanvankelijk de bedoeling dat...