Stoetboom voor leerling groep 3 op de Wilgenstee Zeerijp

Zeerijp – Vandaag zijn de leerlingen in Zeerijp in een nieuw tijdelijk schoolgebouw gestart. Op de kruising van de Borgweg en de Molenweg is in de speeltuin en schoolgebouw gebouwd. Naar verwachting zullen de leerlingen hier de komende 7 maanden les krijgen. Alvorens ze kunnen terug verhuizen naar de versterkte school aan de Kwekersweg.

Voor één leerling was het een extra bijzondere dag. Ivar Maton startte namelijk in groep 3. En volgens de traditie op de Wilgenstee krijgen deze leerlingen een stoetboom overhandigd om het leren leren te symboliseren. Ivar gaf tussen de middag al aan dat het wel erg hard werken was geweest vanmorgen. En tja dat klopt wel, vanaf groep 3 moeten er meer werkjes worden gemaakt en kan er minder gespeeld worden.

De stoetboom werd uitgereikt door leerkracht Annemiek Lamain en directeur Annemarie Nienhuis. De oudercommissie regelt jaarlijks de stoetbomen. Dit jaar was deze rijkelijk gevuld, met passend bij de doelstelling Gezonde School, met heerlijke gezonde lekkernijen.  Back to top button