Stichting Weer- en Sterrenkunde organiseert eenlezing over UFO’s in Appingedam

Appingedam – Stichting Weer- en Sterrenkunde organiseert op woensdag 12 oktober een lezing over ‘UFO’s, bezoekers uit de ruimte’. 

Klaas-Jan Mook vertelt hierover in Passe Partout in Appingedam. Mook was van 2006 tot 2014 voorzitter van Gemma Frisius, de Friese afdeling van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS). Van 2012 tot 2020 maakte hij deel uit van het hoofdbestuur van de KNVWS. 

Er zijn tal van waarnemingen, ook historische, van ongeïdentificeerde vliegende voorwerpen gemeld. Overtuigend bewijs dat het om buitenaards leven gaat, werd nooit geleverd. Volgens Mook is dat bewijs er nu wel en hij vertelt daarover tijdens deze lezing. 

De aanvang 19.30 uur. Voor donateurs is de entree gratis. Aan andere belangstellenden wordt een bijdrage van 6 euro gevraagd.

In verband met het aantal beschikbare plaatsen dienen niet-donateurs zich aan te melden bij het secretariaat van de stichting. Dit kan per e-mail (secretariaat@sws-eemsmond.nl) onder vermelding van naam en telefoonnummer. Zie ook www.kijkeensomhoog.nl.

Back to top button