Stichting Stedenband Delfzijl – Shunan City zoekt gastgezinnen voor Japanse jongeren

Delfzijl – Lijkt het jou leuk om Japanse jongeren in aanraking te laten komen met de Nederlandse cultuur? Lees dan snel verder.

De Stichting Stedenband Delfzijl – Shunan City organiseert elk jaar een uitwisseling van jongeren tussen de gemeente Delfzijl en de gemeente Shunan City in Japan. Het ene jaar bezoekt een delegatie jongeren Delfzijl, het andere jaar gaan we met een groep jongeren uit Delfzijl naar Shunan City. Dit jaar zal een groep Japanse jongeren ons land bezoeken. Doordat de jongeren in gastgezinnen geplaatst worden is dit voor hun een perfecte manier om in aanraking te komen met de Nederlandse cultuur.

De delegatie bestaat dit jaar uit 15 jongeren en 2 volwassenen die vanuit Shunan-City naar Delfzijl toekomen. Zij zullen donderdag 3 augustus in de avond arriveren en woensdag 9 augustus in de ochtend vertrekken. Voor deze jongeren is Stichting Stedenband Delfzijl nog op zoek naar gastgezinnen.

Gedurende deze week staat de Nederlandse cultuur centraal. Waar je naar kunt uitkijken is een week bomvol met leuke activiteiten. Denk hierbij aan zowel culturele als sportieve activiteiten en spelletjes. In voorgaande jaren organiseerden wij onder andere een barbecue, een bezoek aan het vestingdorp Bourtange en nog veel meer! Ook houden wij in het programma dagen vrij waar het gastgezin zelf invulling aan mag geven.

Lijkt dit jou leuk of heb je nog vragen hierover? Neem dan contact met Stichting Stedenband Delfzijl op.

Telefoon: 06 – 45 772 350
E-mail: info@delfzijlshunancity.nl

Back to top button