Stichting Decemberactie Kinderlach zamelt weer speelgoed om kinderen een leuk Sinterklaasfeest te geven

Eemsdelta – Al sinds 2013 zet Stichting Decemberactie Kinderlach zich in voor de kinderen waarvan de ouders bij de Voedselbank lopen. Omdat ze het jammer vinden dat het niet voor ieder gezin vanzelfsprekend is om het Sinterklaasfeest met cadeaus en lekkernijen te kunnen vieren. Ieder kind zou op school enthousiast over het Sinterklaasfeest moeten kunnen vertellen.

Daarom kunnen mensen zich van 7 oktober tot 26 november inschrijven, zo geven ze ook de mensen die nieuw zijn bij de Voedselbank de mogelijkheid om zich in te schrijven.

Meer inschrijvingen
Ook Stichting Decemberactie Kinderlach ziet een toename van aanmeldingen, dit jaar zitten ze al op meer inschrijvingen dan vorig jaar. Stichting Decemberactie Kinderlach heeft sinds kort een locatie gevonden waar ze straks de cadeaus kunnen sorteren en inpakken. Ze zijn druk bezig met het werven van sponsoren en schrijven diverse fondsen aan. Bijna iedereen voelt het in de portemonnee dat alles duurder wordt, en heeft minder uit te geven.

Speelgoed donaties
De stichting heeft zeker dit jaar uw hulp hard nodig. Dit kan dit jaar weer op verschillende manieren, er staan na 11 november op verschillende plekken donatiepotten voor een financiële donatie. Ook staan er na 11 november weer donatieboxen bij: HUBO in Loppersum, Marskramer in Appingedam, Expert in Delfzijl en kindcentrum ’t Maar in Spijk. Hier kunnen cadeautjes ingeleverd worden de cadeautjes hoeven niet ingepakt te worden dat doet de stichting. Zo hebben ze een goed overzicht wat er binnen is gekomen en wat ze er nog bij moeten kopen, Zo krijgt ieder kind wat hij leuk vindt!

Ook staat de stichting in het laatste weekend van november bij de supermarkt. Hier zamelen ze sinterklaaslekkenrijen in om samen met de cadeaus uit te reiken, zodat het feest helemaal compleet is.

Voor meer informatie kunt u op de facebookpagina kijken of mailen naar decemberactiekinderlach@gmail.com

Back to top button