fbpx
12.8 C
Delfzijl
vrijdag 25 september 2020
Home Agenda tips Start seizoen Cultuurerf Andledon met kampvuurconcert

Start seizoen Cultuurerf Andledon met kampvuurconcert

Den Andel – Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel start aanstaande zaterdag (8 september) zijn nieuwe seizoen met een kampvuurconcert. Het optreden wordt verzorgd door The Good Case, het trio rond singer-songwriter Cees Reezigt. De band staat garant voor originele, intense Americana.

Cees Reezigt (zang en gitaar) schrijft al sinds zijn vijftiende liedjes. Hij was medeoprichter van verschillende bands en timmert met ‘The Good Case’ meer en meer aan de weg als singer-songwriter. Voor silly lovesongs ben je bij hem (meestal) aan het verkeerde adres; de jaren en de ervaring weerspiegelen zich in de diepgang van zijn liedjes. Muzikaal liggen de wortels van The Good Case in de Amerikaanse songtraditie, maar er is duidelijk sprake van een Europese ondertoon. De vaak donkere en melancholische sfeer van de nummers wordt versterkt door Reezigts karakteristieke stemgeluid. The Good Case is verder samengesteld uit Mike Huiskes op lead gitaar en zang en Dick Bouterse op bas, viool en zang.

Met het kampvuurconcert trapt Cultuurerf Andledon zijn nieuwe seizoen 2018 – 2019 af. Het belooft een jaar te worden met veel bijzondere acts. Te denken valt onder meer aan optredens van Harry van Lier en band (18 november), Eva de Roovere (25 november) en The Assassenachs (9 december). Voor 2019 staan reeds grote namen geboekt als de B.J. Hegen Blues Band (20 januari) en de Zweedse singer-songwriter Christian Kjellvander (31 maart).

Het kampvuurconcert met The Good Case start zaterdag om 20:30 en duurt tot ongeveer 22:30. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten wordt op prijs gesteld. Bij kans op buien of regen vindt het concert zonder kampvuur in het theater plaats.