Stadswandelingen met gids in Appingedam

Appingedam – VVV Eemsdelta organiseert in het zomerseizoen iedere vrijdag en zaterdag stadswandelingen door de historische binnenstad van Appingedam. De wandelingen worden beide dagen 2 x gelopen en vinden plaats in kleine groepjes. Onder leiding van een ervaren stadsgids worden de mooiste plekjes van Appingedam bezocht en beeldend gemaakt met mooie verhalen. Dit alles op gepaste corona bestendige afstand.

De gidsen vertrekken elke vrijdag en zaterdag vanaf het VVV aan de Oude Kerkstraat 1 te Appingedam om 13:00 uur en 14:30 uur. De wandelingen duren ongeveer een uur.

In verband met de coronamaatregelen worden enkel kleine, persoonlijke groepjes (samenstelling uit 1 huishouden of een eigen samengesteld groepje) tot maximaal 10 personen rondgeleid. Kleinere groepen of individuen worden niet gecombineerd tot een grotere groep. De RIVM-richtlijnen zijn van toepassing.

Bij VVV Appingedam worden tickets verkocht voor deze stadswandelingen; prijs vanaf 5 euro p.p., of mail naar arrangementen@topvangroningen.nl voor een stadswandeling op maat op een ander moment.

Back to top button