Stadspost Eemsmond Expres breidt bezorggebied uit

Farmsum – Stadspost Eemsmond Expres heeft met ingang van dit jaar het bezorggebied uitgebreid. Met het samenvoegen van de gemeente Delfzijl, gemeente Appingedam en de gemeente Loppersum tot de nieuwe gemeente Eemsdelta zijn er nieuwe plaatsen bijgekomen.

Het gaat om de volgende plaatsen: Garsthuizen, Huizinge, Middelstum, Startenhuizen, Stedum, Westeremden, Westerwijtwerd, Toornwerd en Zijldijk. Ook voor deze plaatsen kunt u dezelfde dienstverlening verwachten als alle overige plaatsen waar Stadspost Eemsmond Expres bezorgt, zowel zakelijke als particuliere post. Voor meer informatie kunt u terecht op www.stadsposteemsmondexpres.nl

Stadspost sinds 1983 een begrip in de regio
Stadspost Eemsmond Expres bestaat sinds 1983 en is gespecialiseerd in het binnen 24 uur bezorgen van post, zowel zakelijk als particulier. Dit doet het bedrijf in de hele gemeente Eemsdelta. De postbezorging vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag. 24-Uurs bezorging betekent voor 16.00 uur inleveren bij een inleveradres, de volgende dag bezorgd.

Ook voor bedrijven algehele postverwerking mogelijk
Het bedrijf kan ook voor bedrijven de algehele postverwerking uit handen nemen. De post wordt gesorteerd in stadspost, en wordt vervolgens bezorgd. De overige post kan worden voorzien van een frankering door middel van een frankeermachine, en wordt daarna aangeboden bij PostNL.

Back to top button