Stadshavenfestival trekt ondanks buien nog veel publiek

Appingedam – Het Stadshavenfestival in Appingedam bracht zaterdag ondanks de buien toch nog veel mensen op de been. Op het Kerkplein, in de Dijkstraat en bij het Paviljoen Overdiep traden diverse muziek- en theatergroepen op. Rond je jachthaven aan het Overdiep werd een kofferbak verkoop gehouden.

Een bijzonder onderdeel van het Stadshavenfestival is het project Eemsdelta. Vijf koren uit Appingedam, Delfzijl en Loppersum, de gemeenten die 2022 in Eemsdelta opgaan, gaven een optreden op het winkelplein Overdiep.

Het duo Grote Pils gevormd door de zingende broers Hilko en Koos Blaauw gingen vanaf half zes los op het Kerkplein. De avond kreeg het Stadshavenfestival een tropisch tintje met het optreden van de salsaband Ache Cubano.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2066″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button