Geslaagde open dag brandweer Delfzijl

Delfzijl – De open dag van de brandweer in Delfzijl heeft gister veel publiek getrokken. Op het Molenbergplein waren verschillende voertuigen van brandweer, politie en ambulance uitgestald en er waren diverse activiteiten voor jong en oud.

Het meest bijzonder voertuig was een crashtender van de brandweer Airport Eelde. Daarnaast deden de (jeugd)brandweer en politie diverse demonstraties, waaronder het bevrijden van een persoon dat bekneld zat in een auto.

Ook konden kinderen zelf een echt brandje blussen met een brandblusser, meedoen met het Smokey spel of zelf de brandspuit te hand nemen op de baan bij de jeugdbrandweer. De brandweer van Delfzijl kijkt terug op een geslaagde dag.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2065″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button