7.3 C
Delfzijl
15 mei 2021 04:39

Sponsoractie voor ernstig zieke Gwen

Appingedam – Dit is Gwen van 10 jaar, zij heeft een ernstige zeer zeldzame progressieve stofwisselingsziekte NBIA. Deze diagnose hebben haar ouders in oktober 2013 na een lange zoektocht te horen gekregen. Er is tot op heden geen medicijn voor deze ziekte en dus geen genezing mogelijk.

In juli 2015 is Gwen erg achteruit gegaan. Van een rennend meisje naar een volledig rolstoelafhankelijk meisje. Sinds oktober 2015 gaat Gwen naar een kinderdagcentrum met heel veel plezier gelukkig. Intussen komen er steeds meer hulpmiddelen en aanpassingen in huis. Een slaapkamer met aangepast bed en een badkamer beneden zijn gerealiseerd. Daarbij wordt de zorg voor Gwen steeds zwaarder. Sommige hulpmiddelen voldoen niet aan de wensen of activiteiten van het gezin en dienen hierdoor zelf te worden aangeschaft.

Afgelopen jaar is er een Hippocampe rolstoel aangeschaft voor Gwen, dit is mogelijk gemaakt door middel van de vele donaties en verkoop van appelsap. Na overleg met de ouders van Gwen (Melanie en Renger) heeft Ronnie Toet een sponsoractie opgezet. Ronnie gaat samen met nog een aantal andere sportievelingen deelnemen aan de wielertocht van Groningen 110 km. Ze laten zich sponsoren om geld in te zamelen voor Gwen. Zodat voor zowel Gwen als voor haar ouders een handy move 3 in 1 bad / douche brandcard kan worden aangeschaft, zodat haar ouders van Gwen minder belast worden met de verzorging.

Donaties zijn welkom via rekeningnummer NL94RABO 0313074496 t.n.v. R.F. van Lewe ovv wielerronde Gwen. Ook staan er in verschillende winkels zijn dan ook sponsorblikken geplaatst waarin men een bijdrage kan doen.

Alle donaties komen volledig ten goede aan Gwen.

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
DierDier
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
TuinTuin

Populaire berichten