Solisten van Voltigevereniging de Eemsrakkers uit Holwierde op Nationaal Voltigeweekend in Ermelo

Holwierde – Op zaterdag 18 juni reisden drie solisten van Voltigevereniging de Eemsrakkers uit Holwierde samen met het Groninger paard Meander af naar Ermelo om deel te nemen aan het Nationaal Voltigeweekend. Ondanks de hete buitentemperatuur konden zij genieten van een aangenaam verblijf in de koele Amaliahal.

Voor Meander betekende dit zijn allereerste wedstrijd in Ermelo. Ondanks de indrukwekkende omvang en de bijzondere sfeer van deze rijhal, presteerde hij uitstekend tijdens de voltigerondes onder leiding van longeur Silke Spijk. De voltigeurs waren zeer tevreden over zijn optreden.

Jemelia Maria wist een knappe prestatie neer te zetten en eindigde op een verdienstelijke vierde plaats in de klasse L. Thirza van Langen behaalde een mooie achtste plaats in de klasse M, terwijl Ilona Toxopeus zichzelf naar een solide elfde plaats wist te vechten.

De voltigesport blijft groeien in populariteit en deze resultaten zijn een mooie beloning voor het harde werk van de solisten en hun team. Voltigevereniging de Eemsrakkers kan trots zijn op deze prestaties tijdens het Nationaal Voltigeweekend.

Back to top button