12.8 C
Delfzijl
16 juni 2021 08:42

Singer songwriter optreden bij Peter & Leni in Steendam

spot_img

Steendam – Op vrijdagavond 1 februari treden singer-songwriters Chris James & Laurens Reij op bij Cafe Peter & Leni in Steendam. 

Laurens Reij was eerder te zien op TV in de allereerste aflevering van De Voice of Holland in het team van Jeroen vd Boom. Daarin zong hij een vertolking van Love You More van Racoon.  Hij heeft ook in verschillende bands gespeeld maar is vooral productief als composer en singer/songwriter. Zijn muziek varieert van pop ballads tot de psychedelische pop muziek. Hij heeft ondermeer liedjes geschreven over de gebroeders Wright, het kwantum mechanica fenomeen Entanglement en de mysterieuze Missing Colors van Vincent van Gogh.  Sinds enkele jaren vormt Laurens Reij samen met Chris James een singer-songwriter double act. 

Chris James is afkomstig uit Cardiff in Wales en heeft een lange carriere in de muziek. Eerst als frontman van de punk formatie The Shades, later heeft hij zijn focus verlegd naar composer, singer/songwriter en story teller.  In 2013 won hij de prestigieuze award Beste Singer/Songwriter in Edam.  Zijn liedjes zijn vol humor en intriges.  Samen staan deze muzikanten garant voor een prachtige avond met grappige anekdotes en heerlijke muziek. 

Aanvang  vrijdag 1 feb. Om 20:00
Entree bedraagt €12,50
Reserveren kan via: www.peterenleni.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
DierDier
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
KlussenKlussen
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten