Sfeerverslag: Publiek geniet van mooi papiercorso door de straten van Appingedam

Appingedam – De 123e editie van het papiercorso in Appingedam trok zaterdag veel publiek naar het centrum van de Fivelstad. Het corso werd gehouden onder perfecte weersomstandigheden, voor zowel de deelnemers als het publiek.

Dit jaar had het papiercorso het thema Vrij. Aan de bonte stoet van zo’n veertig deelnemende items waaronder een paar grotere corso wagens Efteling, van de Jan Ligthartschool, en Donald Duck, van De Citer. Verder deden er families, straten, buurten en alle scholen mee met kleinere loop-, fiets- en skeltergroepen met ruim 450 verklede kinderen was het een bonte stoet.

Aan het eind van het corso werden de prijzen uitgereikt voor de mooiste corsowagens, loop-, fiets- en skeletergroepen. Een overzicht van de prijzen volgt zodra die bekend zijn.

’S avonds trokken de corsowagens nogmaals door Appingedam, de deelnemende wagens waren sfeervol verlicht. Wie de wagens nog wat beter van dichtbij wil bekijken kan vanmiddag van 14.00 tot 17.00 uur terecht op het kerkplein in de Wijkstraat.

Meer foto’s en nabestellingen kunt u hier vinden.

Back to top button