Herfstmarkt op borgterrein Ewsum: genieten van streekproducten en livemuziek

Middelstum – Op zaterdag 23 september wordt de zesde en laatste Streekproductenmarkt van 2023 gehouden op het voormalige Borgterrein van Ewsum in Middelstum. De ‘Herfstmarkt’ belooft een dag vol smaakvolle streekproducten en livemuziek te worden.

Petra v.d. Berg zal wederom aanwezig zijn met haar mobiele fruitpers, waardoor iedereen de kans krijgt om zijn overvloedige fruitoogst om te toveren tot heerlijke pakken sap. Fruit kan op vrijdag in kistjes worden ingeleverd bij Ewsum, waarna het de volgende dag tijdens de markt wordt geperst.

Tijdens de Herfstmarkt kunnen bezoekers ook genieten van de gastvrije sfeer in de theeschenkerij op Ewsum, waar ze kunnen ontspannen met een kopje koffie of kunnen genieten van een heerlijke lunch op het gezellige terras. Een bezoek aan de prachtige tuinen en de indrukwekkende kas op Ewsum is eveneens een aanrader voor degenen die van de natuur houden.

De livemuziek tijdens het evenement wordt verzorgd door het getalenteerde duo ‘Lanyok’. De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur, waardoor er voldoende tijd is om te genieten van alles wat de Herfstmarkt te bieden heeft.

De Streekproductenmarkt op het Borgterrein van Ewsum wordt al vele jaren georganiseerd door de Stichting Streekproductenmarkt Ewsum (SSME) in samenwerking met Werkpro Ewsum. Op deze unieke locatie kunnen bezoekers gedurende het voorjaar en de zomer op de vierde zaterdag van de maand van april tot en met september duurzame en/of biologische producten uit de regio ontdekken en kopen. Het Borgterrein van Ewsum, gelegen aan Oosterburen 1, 9991 NB Middelstum.

Back to top button