Serviceorganisatie Soroptimisten Eemsmond steunt Petje af Hogeland

Appingedam – Op woensdag 25 september heeft de serviceorganisatie Soroptimisten Eemsmond, die zich inzet voor mensenrechten en positieverbetering van vrouwen en meisjes, een cheque van € 1000,- overhandigd aan Petje af Hogeland.

Petje af Hogeland laat kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar gratis kennismaken met verschillende beroepen zodat kinderen zich beter kunnen oriënteren voor welk beroep ze willen leren. Ook leren de leerlingen presenteren en netwerken. Op de website www.petjeaf.nl/hogeland vind u meer informatie. Meedoen is gratis.

Mira, een leerling van Petje af Hogeland, kreeg in een notendop een gastles en een bedrijfsbezoek  bij GROENRIJK Appingedam waar de kleurrijke cheque werd aangeboden. Later dit jaar gaan de leerlingen van het 2de leerjaar ook op een echt bedrijfsbezoek bij Groenrijk.

6 oktober gaan alle leerjaren van start met het blok wetenschap het beloofd weer een spectaculaire opening van het seizoen te worden. Aanmelden kan via www.petjeaf.nl/meedoen ook als je eens een dagje wilt proefdraaien.

Back to top button