Steendam – Hemelvaartsdag donderdag 25 mei van 10.00 – 17.00 uur vindt de Schildmeerfair plaats, een gezellige Brocantefair aan de oevers van het Schildmeer rondom het paviljoen en haven van Recreatiecentrum de Otter aan de Roegeweg 9 te Steendam. De entree en parkeren is gratis!

Op Hemelvaartsdag zijn veel mensen vrij, dus tijd om de gezellige Schildmeerfair te gaan bezoeken, die zowel voor jong en oud leuk is om heen te gaan. Er zal een aanbod zijn van brocante, vintage, woonaccessoires, bloemen & planten, hippe handgemaakte tassen, kussens, kraamcadeautjes, tafelaankleding, fotoproducten van de prachtige natuur van ’t Roegewold en de cultuur in de regio. Handgemaakte tekstborden, tuinstekers en wandhangers, sieraden van glaskralen, leer en edelstenen, streekproducten, sieraden, delicatessen, lekkernij zoals heerlijk vers gemaakte stroopwafels of ambachtelijk gemaakt schepijs in vele smaken nog veel meer.

Op het ruime terras kunnen de bezoekers genieten van een lekker kopje koffie/thee met diverse soorten gebak, high tea, een heerlijke lunch of Plate. Voor de kinderen is een springkussen aanwezig. Kortom een gezellige familiefair.

Er zijn nog enkele kramen beschikbaar voor kraamhouders met mooie passende producten. Voor info kunt u mailen naar otterrec@hetnet.nl

Advertenties