SC Loppersum F2 en D1 kampioen

Loppersum – F2 van SC Loppersum is zaterdag kampioen geworden. Ze begonnen deze wedstrijd met iets wat ze dit seizoen nog niet eerder was overkomen voor het eerst op achterstand, SJO DVC uit Appingedam  scoorde al snel de 1-0. Na een moment van schrik vloog de gelijkmaker er in de zelfde minuut er aan de andere kant in, waar na de stand voor de F2 van Loppersum op liep tot 1-5 in de rust.

Het eerste doelpunt na dat beide teams weer op het veld gekomen waren was voor de Lopsters waarna Appingedam er ook nog 1 maakte(2-6). Na een half uur spelen maakte Lukan Berghuis het honderdste doelpunt van Loppersum F2 van dit seizoen (2-9). Hierna zette Appingedam nog even aan maar dat mocht niet meer baten de einduitslag 5-10. Loppersum F2 met 101 goals dit seizoen kampioen.

Ook D1 kampioen
En nog meer feest bij SC Loppersum. D1 verzekerde zich van het kampioenschap door een fraaie 8-1 overwinning op VV de Fivel. Na een wat zenuwachtig begin, kwamen ze uit de startblokken en was het hek van de dam. Het doelpuntenfestijn kon beginnen… met een beetje hulp van de wind, dat dan weer wel, brachten ze snel de score naar 3-0 en aangemoedigd door een grote groep 1e elftalspelers de met goeie sfeeracties de feestvreugde verhoogden, liep de score snel op. De keeper van SC Loppersum veroorzaakte nog een penalty en de eindstand werd daardoor 8-1.  Het kampioenschap is zonder verliespunt behaald, met 46 doelpunten voor en maar 6 tegengoals is dat een knappe prestatie.

D2ScLopperum

Back to top button