Sfeerverslag: Het centrum van Delfzijl op pinksterzaterdag

Delfzijl – Het wisselvallige en weer en vooral de koude wind zorgde er waarschijnlijk voor dat het zaterdagprogramma van de Pinksterfeesten in Delfzijl minder bezoekers trok dan de voorgaande edities. Gelijktijdig met de opening van de pinksterfeesten ging in het centrum pinkstermarkt van start. Op diverse plekken in het centrum werden op de diverse podia live optredens verzorgd. Op het podium in de Oranje/Waterstraat stond het HavenstadFM podium van waar de lokale zender haar live uitzending verzorgde met diverse optredens. Op het op het Venneplein was een podium voor de jeugd met optredens van Gio en singer-songwriter Kevin Bos tevens gaven dansgroepen van Dansschool The Legacy een optreden.

Daarnaast waren er nog optredens van Zanggroep Flexibel en Evergreen Music, het straatentertainment werd verzorgd door HOP. De activiteiten in het centrum werden dit jaar voor het eerst georganiseerd door stichting activiteiten Delfzijl in samenwerking met Stadsmarketing  Delfzijl en de koninklijke zeil- en roeivereniging Neptunus.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”660″]

Back to top button