Neptunus-bestuur en burgemeester Beukema hebben startschot voor pinksterfeesten gegeven

Delfzijl – Na drie dagen waarop al verschillende activiteiten werden georganiseerd zijn de Pinksterfeesten zaterdagochtend officieel van start gegaan. Zoals ieder jaar gebeurde dit bij het Neptunus-monument aan de Kustweg.

Rond elf uur liep het Delfzijls Harmonie Orkest met in het gevolg het Neptunus-bestuur en de momenteel in de haven afgemeerde Mariniers. De opening werd voltrokken met een kanonschot en het hijsen van de vlaggen door de zeekadetten.

Delfzijl bruist tijdens het weekend van de activiteiten. Het evenement is een begrip in de regio en daardoor niet meer weg te denken. De vereniging bestaat inmiddels ook al 140 jaar. En is van plan tot in de lengte van jaren de Pinksterfeesten te blijven organiseren.

Drie dagen lang zijn er van ‘s morgens vroeg tot diep in de nacht verschillende activiteiten en festiviteiten in en rond het centrum, de haven en op de dijk.

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”659″]


Back to top button