Primera Larooi op de Wending in Delfzijl viert haar 25-jarig bestaan; maak kans op 25 x 25 euro met de kassabonnenactie

Delfzijl – Primera Larooi op de Wending in Delfzijl viert op 2 juli haar 25-jarig bestaan. Om dit te vieren houden ze in de week van 27 juni tot 2 juli een kassabonnenactie.

25 jaar geleden zijn Evert en Janet Larooi hun Primera winkel begonnen in Delfzijl. Evert belde de Primera organisatie of ze ook een winkel in het Noorden hadden en bedoelde eigenlijk in de provincie Friesland. Primera zei dat ze wel een winkel in Delfzijl beschikbaar hadden, Evert en Janet besloten als Friezen de stap naar Delfzijl te maken.

Hier hebben ze nooit spijt van gehad, dit blijkt wel uit het feit dat ze hier nu al 25 jaar zijn gevestigd. “Wij zijn helemaal ingeburgerd en er worden over en weer grappen gemaakt over Friezen (Heerenveen) en Groningers (de FC). De winkel is daardoor echt ons tweede thuis. De klanten zijn familie geworden. Over en weer wordt lief en leed gedeeld“, zegt Evert Larooi.

“We zien hier generaties voorbijkomen, kinderen die vroeger met hun ouders snoepjes bij ons kwamen kopen komen nu zelf als klant bij ons in de winkel. We zijn ook heel blij met onze trouwe personeelsleden Jolanda, Natasja en Trea. Jolanda had vorig jaar haar 12,5-jarig jubileum en Natasja volgend jaar“, vertelt Janet Larooi.

Om het jubileum met iedereen te vieren wordt er een kassabonnenactie gehouden van 27 juni tot en met 2 juli. Er is 25 x 25 euro te winnen. Daarnaast wordt er op zaterdag 2 juli in de winkel getrakteerd op koffie met gebak. Evert en Janet nodigen hun klanten van harte uit om dit jubileum met ze te komen vieren!

Back to top button