fbpx
1.6 C
Delfzijl
18 januari 2021 07:40

Virtuele show bij Voltigevereniging de Eemsrakkers

Holwierde – Ieder jaar organiseert Voltigevereniging de Eemsrakkers een showmiddag voor haar leden. Het is voor de deelnemende leden altijd een mooie tijd waarin druk geoefend wordt met de oefeningen. Op de dag zelf is er altijd veel publiek aanwezig om de kunsten van de voltigeurs te aanschouwen.

Helaas mocht de showmiddag zoals we dit normaal organiseren niet doorgaan vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Desalniettemin wilden de instructieleden een leuke show organiseren waarin kinderen hun kunsten konden vertonen aan hun ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden. Daarom heeft de vereniging een show georganiseerd voor de leden welke coronaproof is, namelijk een digitale show.

Er werd druk geoefend de laatste weken en afgelopen week was het dan zover. Elke groep mocht in een eigen bedacht thema hun kür uitvoeren, uiteraard met bijbehorende kleding en muziek om het af te maken. De kür werd gefilmd en verstuurd via Whatsapp naar de ouders. Zo konden de ouders toch de show van hun kind zien! Na de show kregen alle leden een klein presentje mee naar huis. 

De vereniging kijkt terug op een geslaagde show en is blij dat ze een activiteit hebben kunnen organiseren voor de leden ten tijde van de corona.

Volg ons op

10,776FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten