Veroordeelde man opgepakt na klopjacht door Appingedam

Appingedam – De politie heeft na een uitgebreide zoektocht in Appingedam een 32-jarige man uit Groningen aangehouden. De man werd gezocht in verband met eerdere veroordelingen. Nadat agenten de man aanspraken verzette deze zich tegen zijn aanhouding en ging er ondanks het gebruik van pepperspray vandoor.

Na een uitgebreide zoektocht waarbij ook gebruik is gemaakt van een politiehond kon de man worden aangehouden in een woning van een nietsvermoedende burger aan de K. ter Laanstraat. Dit mede dankzij tips van oplettende omwonenden.

De man zit nu zijn opgelegde straf uit en krijgt verder proces verbaal voor belediging van de politie en huisvredebreuk.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1644″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button