Pleinfeest op het Overdiep in Appingedam

Appingedam – De winkeliers van het winkelcentrum Overdiep in Appingedam hebben gezamenlijk het idee opgepakt om zaterdag 6 mei 2017 een plein feest te houden op het  terrein tegenover de SNS bank.

De muzikale keuze is gevallen op een swingende band uit Apeldoorn, De streetband Splash. Deze grote formatie speelt veel bekende muziek en dat brengt een ieder tot leven. Sinds hun oprichting knallen ze  in volle vaart door Nederland. Rete strak, uptempo en herkenbaar Ze spelen de zalen en pleinen plat.

Voor de kinderen komt Madamme Pompadour de hele middag optreden. Zij vermaakt de kinderen op een ludiek theater manier en zal de hele middag door op het Overdiep rondwandelen en dat alleen is al spectaculair.

Ook kunnen de wat oudere jongeren gebruik maken van Bungy Jumpen. Natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mens en daarvoor regelt De Paviljoen uitbater een poffertjes uitstalling die gratis verkrijgbaar zijn.

Op het podium speelt naast Splash ook het bekende shantykoor Opwierde 2 uit Appingedam. En verder kun je gratis een eigen portret laten maken door sneltekenaar Reinoud Bekkema. Natuurlijk presenteren de ondernemers van het Overdiep zich optimaal die dag door ook met een eigen kraam buiten te staan.

Ook het Gezondheidscentrum is deze dag actief want zij houden een open dag, dus loop zeker even binnen. Daar steek je iets van op !! Gezelligheid troef dus en je loopt makkelijk even naar ’t andere centrum en weer terug. Dit alles wordt mede ondersteund door Spaa en Loket Leefbaarheid. De organisatie en regie ligt in handen van organisatiebureau Peter van Campenhout.

Back to top button