Pinksterfeesten: Zonovergoten Zotte zondag

Delfzijl – De Zotte zondag op eerste Pinksterdag in de haven van Delfzijl trok veel mensen naar de haven. Mede door het mooie weer waren veel mensen al vroeg in de middag in de haven te vinden. De diverse optredens trokken weer veel bekijks. Dit jaar helaas geen Wia Buze. De Eemsmond Bigband gaf samen met de Blues Brothers een optreden in de haven. Ook traden Guus Bok en band en Vanderlinde op.

Er was nog veel meer te zien en beleven in en rond de haven. Er werden spectaculaire demonstraties Flyboarden gegeven. Op de havenboulevard waren kraampjes, de marine ontbrak dit keer op de havenboulevard. Dit werd door veel bezoekers als een gemis beschouwd. Er waren verder nog rondvaarten door de haven, onder andere met de Hydrograaf, en straatartiesten vermaakten het publiek.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2055″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button