Pinksterfeesten: SummerSlide vanaf de dijk in Delfzijl

Delfzijl – Ooit al eens via een glijbaan van de dijk af willen sliden? Dan is op Pinksterzondag je kans! Jongeren die mee doen aan het MDT traject make a move Delfzijl hebben de afgelopen weken samen met andere jongeren uit de omgeving hard gewerkt om tijdens de Zotte Zondag een SummerSlide neer te zetten.

Nu vraag je je vast af, hoe ziet dat er dan uit? Op het strand komt een 4 meter hoge en 8 meter brede steiger te staan, vanaf de steiger worden een paar meter lange banen gemaakt. Met een paar kub water erop kun je er vervolgens zo vanaf glijden. Naast de SummerSlide organiseren de jongeren zelf een aantal kleinere activiteiten te zoals touwtrekken, spons estafette en voetbal op een plastic zeil.

De summer slide is open op zondag 5 juni van 12:00-17:00 uur en is gratis!

Organisatie zoekt nog hulp bij het opbouwen en testen van de glijbaan
Mocht het je leuk lijken om de organisatie te helpen met het opbouwen en testen van de glijbaan op 3 en 4 juni kun je een berichtje sturen via sociale media : @summserslidedelfzijl, @mdt_makeamove_delfzijl.

Jongeren van tussen de 14 en 27 jaar krijgen tijdens hun maatschappelijke diensttijd (MDT) de kans om talenten te ontdekken, ervaringen op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en kansen voor maatschappelijke impact te realiseren.

Back to top button