Pinksterfeesten: 43ste editie sliksleeën op nieuwe locatie aan het strand

Delfzijl – De Drie Delfzijlen heeft vanmorgen de 43ste editie van het altijd populaire Krait’n, oftewel sliksleeën, onder mooie weersomstandigheden plaats laten vinden. Deze editie waren er een aantal veranderingen in de opzet van het sliksleeën. In verband met de werkzaamheden rond het Marconi project heeft de organisatie besloten uit te wijken naar een nieuwe locatie, namelijk op het strand.

Ook de categorie kinderen (9 tot en met 14 jaar) kwam te vervallen waardoor deelname pas mogelijk is vanaf 16 jaar. Dit is besloten omdat de organisatie een aantal keer uitgeputte kinderen uit het slik moest bevrijden. Om ongelukken voor te zijn is de leeftijdsgrens verhoogd.

Door het gunstige tijdstip van het sliksleeën kwam er veel publiek naar het strand om de deelnemers aan te moedingen.

De uitslag:

Dames:
1 Vera Harkema
2 Jeanet Douma
3 Renske Bos

Heren:
1 Lex de Ronde
2 Erwin Noordhof
3 The Terminator

Estafette:
1 Kadavers
2 Phoenix
3 Renske Bos

Originaliteitprijs:
Azuro waterpolo

Foto’s niet op volgorde.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2054″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button