Tweede editie van Volle kracht over de Gracht ondanks slecht weer een succes

Delfzijl – Ondanks het wisselvallige weer van zaterdag kan de tweede editie van Volle kracht over de Gracht weer een succes worden genoemd. Op een (zelfgemaakte) fiets, fietsten meer dan veertig deelnemers over een baan over het water heen.

Het evenement vond plaats in de Singel gracht in Delfzijl. Starter en spreekstalmeester Peter van der Linde had de eer om alle deelnemers te laten starten. Niet veel deelnemers haalden de overkant, degene die dat wel deden kregen van het publiek een groot applaus. In de pauze werd het publiek vermaakt door een optreden van Stef Ekkel.

Volle kracht over de gracht is een evenement dat je met een (zelfgemaakte) fiets over een ‘smalle’ baan van ongeveer 30 meter zo snel mogelijk naar de overkant fiets en er niet afvalt. Er waren prijzen te winnen voor de snelste fietser, de originaliteitsprijs, de pechprijs en een prijs voor het bedrijventeam.

Foto’s niet op volgorde.
Foto’s bestellen kan hier.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2053″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button