zaterdag 31 juli 2021
19.9 C
Delfzijl

Peerd Theater is opzoek naar zangers en zangeressen voor theatervoorstellingen HAIM in de Eemshaven

spot_img

Eemshaven – PEERD Theater zoekt voor haar tiende productie zangers en zangeressen voor theatervoorstellingen HAIM in de Eemshaven. PEERD Theater is een locatietheatergezelschap dat met haar voorstellingen de Groninger taal en cultuur onderzoekt.

HAIM is een muziektheatervoorstelling over de Eemshaven en zijn bewoners, werknemers en werkgevers. Een voorstelling over verleden, heden en toekomst van het gebied. Deze elementen worden bezongen door het koor, die het wel en wee van het gebied bezingen.

Het Haim-koor zal bestaan uit ca. 16 (amateur-)zangers en zangeressen uit de gemeentes het Hogeland en Eemsdelta. Een koor dat bestaat uit onvermoed talent en gedegen ervaring. Leeftijd maakt niet uit. Wel willen ze een koor dat met durf en gevoel de liederen zingt. Een koor dat bestaat uit onvermoed talent en gedegen ervaring.  En, niet onbelangrijk, het koor is theatraal wanneer het moet. Met andere woorden:  ’t is meer dan allineg moar zingen. Je motten nait baang wezen om oaf en tou n stukje teneel te speulen’.

Wat kan je verwachten:
– Een korte, intensieve repetitie- en uitvoeringsperiode.
– Je wordt begeleid en gedirigeerd door Lubertus Leutscher  en Cas Straatman.
– Reiskostenvergoeding.
– en bijzondere voorstelling op een meer dan bijzondere plek: De Eemshaven.

De voorstelling wordt geregisseerd door Kees Scholten. De composities zijn van Remco Sietsema.

Repetities: 25 en 26 juni 03, 10 en 11 juli 28 augustus. 02, 03, 04, 06 en 07 september

Voorstellingen onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen: 8 t/m 12 september 16 t/m 19 september. en 24 t/m 26 september.                                              

Interesse? Geef je dan op voor de audities!
Vrijdag 28 mei tussen 13:00 – 18:00 uur op een nog nader te bepalen locatie in de omgeving van de Eemshaven/Delfzijl. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@peerdtheater.nl.  Voor meer info: www.peerdtheater.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,266VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
DierDier
AutoAuto
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten