8 C
Delfzijl
14 april 2021 16:27

Paaswandeling in Loppersum met vork, hamer en smartphone

Vaker kopenVaker kopen
KlussenKlussen
StudieboekenStudieboeken
ComputerComputer
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Loppersum – Vanaf maandag 29 maart tot en met Paasmaandag 5 april vindt in Loppersum een bijzondere Paaswandeling plaats. De wandeling leidt je aan de hand van geluidsfragmenten en puzzels door het dorp.

Al jaren staan in de week voorafgaand aan Pasen een drietal kruisen op een heuvel net buiten Loppersum, waar in het Paasweekeinde belevenisroutes naartoe leiden. Omdat evenementen vanwege corona nog altijd niet zijn toegestaan, zocht de organisatie naar een andere manier om het Paasverhaal dichtbij de mensen te brengen. Het resultaat is een
wandeling met QR-codes en een aantal pittige puzzels en bijzondere opdrachten, geschikt voor het hele gezin.

De wandeling, die ongeveer een uur duurt, is voor deelnemers te lopen zonder dat ze zich vooraf hoeven aan te melden. Startpunt is de Petrus en Pauluskerk aan het Marktplein in Loppersum; daar staat een kist met instructies en een routekaart. Naast een smartphone met QR-scanner moet elk groepje een hamer, een vork, een pen en per persoon tien spijkers meenemen. Uiteraard wordt van de deelnemers verwacht dat ze de geldende coronaregels in acht nemen, ook bij de samenstelling van het wandelgroepje.

De organisatie hoopt op enthousiaste – en veilige – deelname door een groot aantal mensen en nodigt iedereen uit om Pasen op deze wandeling op een bijzondere manier te beleven.

Volg ons op

11,065FansLike
1,424VolgersVolg
5,280VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
DierDier
TuinTuin
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten