Paard belandt in een sloot langs de Langerijp in Appingedam

Appingedam – Aan de Langerijp in Appingedam is donderdagochtend een paard in een sloot beland. Het dier werd ontdekt door een chauffeur van een langsrijdende vuilniswagen. Hij waarschuwde de bewoners van het perceel die vervolgens de brandweer belden.

Het paard had vermoedelijk al enige uren in de sloot gelegen voor deze werd ontdekt en was vermoeid. De brandweer heeft een aantal slangen onder het paard door gelegd om het dier met mankracht er uit te trekken, dit slaagde in één keer.

Het paard kon even bijkomen op de kant waar het werd afgespoeld met lauwwarm water uit het brandweervoertuig. Na een paar minuten stond het paard alweer in de benen en werd het overbracht naar een stal om verder op te warmen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2502″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button