5.4 C
Delfzijl
7 mei 2021 00:31

Overdracht molens De Stormvogel en De Hoop en De Leeuw aan het Groninger Landschap

Loppersum – Op maandag 25 januari worden de molens De Stormvogel in Loppersum, De Hoop in Middelstum en De Leeuw in Zeerijp door de gemeente Loppersum en Stichting de Groninger Poldermolens aan Stichting Het Groninger Landschap overgedragen. Voor een symbolisch bedrag van drie euro per molen komen de molens in het beheer van Het Groninger Landschap.

Door de molens over te dragen aan Stichting Het Groninger Landschap is het onderhoud aan de korenmolens ook voor de toekomst geregeld. Mede dankzij de gemeente Loppersum die het vertrouwen in Het Groninger Landschap heeft uitgesproken en een eenmalige financiƫle bijdrage doet voor het toekomstig onderhoud van de molens.

De overdracht vindt plaats op maandag 25 januari om 15.30 uur. Op de stelling van molen De Stormvogel wordt de overdrachtsakte ondertekend door de heren Harm Ruben en/of Johannes Lindenbergh van de Groninger Poldermolens, burgemeester Albert Rodenboog van de gemeente Loppersum en Marco Glastra, directeur van Het Groninger Landschap.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,290VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
DierDier
AutoAuto
WonenWonen

Populaire berichten