11.9 C
Delfzijl
24 juni 2021 02:17

Oud-raadslid Lijst Stulp Vincent Janszen voorzitter van de Jongerenpartij Eemsdelta

spot_img

Delfzijl – Vincent Janszen oud-raadslid Lijst Stulp is voorzitter geworden van de Jongerenpartij Eemsdelta.

Janszen was tussen 2014 en 2018 raadslid van Lijst Stulp in de gemeente Delfzijl. In een video die vanmorgen is geplaatst op de facebookpagina van de Jongerenpartij verteld Janszen dat hij het met de herindeling tijd vond voor de gemeentepolitiek om een nieuwe richting in te slaan. Een richting waarin jongeren meepraten over de toekomst van hun gemeente, met die visie heeft hij het voorzitterschap van de partij op zich genomen.

Janszen verteld dat de kandidaten van de Jongerenpartij de afgelopen tijd actief campagne hebben gevoerd en dat ze vol nieuwe ideeën zitten die de toekomst van jongeren in de nieuwe gemeente moeten gaan verbeteren. De partij wil weg uit de negatieve spiraal van een krimpregio en bouwen richting een positieve toekomst.

Er moet meer te doen zijn voor jongeren en er moeten kansen voor ze gecreëerd worden. Zij hebben de toekomst en onze gemeente heeft ze nodig. Onder leiding van Janszen is het team van de Jongerenpartij opgeleid tot een sterk team van mensen die hun hart op de goede plek hebben, aldus Janszen. De video eindigt met een oproep om op een van de kandidaten van lijst 9 te gaan stemmen op 18 november.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,258VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
TuinTuin

Populaire berichten