Opnieuw vakantiehuisje aan de Schepperbuurt in Termunterzijl volledig uitgebrand

Termunterzijl – Opnieuw is er een vakantiehuisje aan de Schepperbuurt in Termunterzijl volledig uitgebrand. De brandweer werd rond half tien maandagavond opgeroepen, bij aankomst van het eerste blusvoertuig was de brand al uitslaand.

Doordat het huisje uit hout is opgetrokken, greep het vuur snel om zich heen. De brandweer heeft het huisje gecontroleerd laten uitbranden.

Het is niet de eerste keer dat er brand uitbreekt in de vakantiehuisjes aan de Schepperbuurt. Oudejaarsdag brandde er voor het laatst een huisje af en begin augustus 2019 brandde er ook al een vakantiehuisje uit.

Een jaar eerder, in juli vorig jaar, woedde er ook een brand in een huisje.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2398″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button