12.8 C
Delfzijl
16 juni 2021 09:24

Open Huis vernieuwde VVV infoshop Eemsdelta in Appingedam

spot_img

Appingedam – De Damster VVV Infoshop is volledig nieuw ingericht met een moderne frisse uitstraling. Dat laten de mensen van de VVV graag zien. Komende zaterdag, 28 april, is er van 11.00 – 16.00 uur Open Huis. Even kijken, maar ook een indruk krijgen wat de VVV allemaal doet voor de bewoners én toeristen.

De nieuwe inrichting sluit volledig aan bij de vorig jaar geplaatste informatiezuil met beeldscherm. Een mooi geheel, passend bij de sfeer van de Groninger Zilverkamer. De inrichting is mede tot stand gekomen dankzij een bijdrage van Fonds Eemsmond.

Iedere bezoeker wordt verrast met koffie/thee en iets lekkers er bij. Uiteraard is er voor kinderen ook iets lekkers. Aan het Open Huis is een prijsvraag verbonden. Bezoekers krijgen een folder met een aantal vragen die door een korte kennismakingstocht door Appingedam opgelost kunnen worden.

Aan de prijsvraag zijn een aantal leuke prijzen verbonden. Deze worden aangeboden door VVV-informatiepunten in de regio Eemsdelta, zoals b.v. een lunch voor 2 personen bij ’t Schathoes bij Menkemaborg, vrijkaarten voor Museum ’t Hoogeland in Warffum, entreekaarten voor Hotel Spoorzicht & Spa in Loppersum, high-tea voor 2 personen bij theeschenkerij Op Ewsum Middelstum en een lunch voor 2 personen bij Hotel Termunterzijl.

Al met al zeer de moeite waard om een kijkje te nemen bij de VVV aan de Oude Kerkstraat 1 in Appingedam.

Er worden deze dag (ca. 13.00 uur) ook de nieuwe VVV Vrijwilligersvoordeelpassen uitgereikt aan alle VVV-vrijwilligers, zoals baliemedewerkers en stadsgidsen. De VVV-voordeelpas geeft veel voordeel op toeristische attracties in ons gebied.

Ook op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Word ambassadeur van Appingedam en omgeving. Het werken in een fijn team en een mooie omgeving geeft veel voldoening. Als beloning vaak enthousiaste toeristen en nu ook zelf gratis of met veel voordeel op ontdekkingstocht bij toeristische ondernemers in Eemsdelta.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin

Populaire berichten