fbpx
1.8 C
Delfzijl
15 januari 2021 16:10

Huis voor de Sport Groningen lanceert SportMatchNoord

Noord-Groningen – Sinds kort biedt Huis voor de Sport Groningen een nieuwe dienst aan: SportMatchNoord. SportMatchNoord is dé specialist op het gebied van werving en selectie van sportpersoneel in Noord-Nederland. De dienst bestaat uit bemiddeling  tussen werkgevers die op zoek zijn naar sportpersoneel en werknemers die op zoek zijn naar een baan in de sport. Het enorme netwerk in de noordelijke sportwereld maakt dat de kans op een match aanzienlijk wordt vergroot. Daarbij is maatwerk het streven.  

Op zoek naar een baan in de sport?
SportMatchNoord helpt iedereen met een sportopleiding of trainersdiploma bij het vinden van een baan in de sport. Of het nu gaat om een BuurtSportCoach, trainer, recreatieleider, zwemonderwijzer of gymdocent. Zowel voor parttime- als fulltimebanen.

Aanmelden via website
Belangstellenden die een (nieuwe) uitdagende sportbaan in Noord-Nederland zoeken en hierbij ondersteuning willen, kunnen zich aanmelden via www.sportmatchnoord.nl. Organisaties kunnen hier vacatures aanmelden en mensen die een (nieuwe) sportbaan zoeken kunnen hun CV uploaden. Vervolgens gaat SportMatchNoord op zoek naar de perfecte match.

Meer info?
Kijk op www.sportmatchnoord.nl, of neem contact op met Bas van de Kant via E info@sportmatchnoord.nl, of T 06-26975251

Volg ons op

10,773FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten