19.1 C
Delfzijl
19 juni 2021 01:12

Omroep Eemsdelta timmert flink aan de weg

spot_img

Delfzijl – De gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Eemsdelta staan voor de deur. Het is inmiddels traditie dat Omroep Eemsdelta, voorheen Havenstad FM, tijdens de gemeenteraadsverkiezingen de politieke debatten uitzendt die door Commerciële Club Ventus worden georganiseerd. Ook bij het grote lijsttrekkersdebat op dinsdag 10 november a.s. speelt Omroep Eemdelta mede door de coronamatregelen een belangrijke rol.

De omroep zendt het debat rechtstreeks uit, zowel op de radio als via een videostream. Het debat is dan via de website van Omroep Eemsdelta, eemskrant.nl en Facebookpagina van Ventus te volgen.

In het debat gaan de 10 lijsttrekkers – op 1,5 meter afstand – met elkaar in discussie. De presentatie is in handen van Erik Raad, Henk de Haan is de man met de lange microfoon die te pas en te onpas op zijn bekende manier zal reageren. De kijkers/luisteraars kunnen interactief deelnemen door het stellen van vragen via de social media. Henk Lameijer speelt de vragen door aan de aanwezige politici. De uitzending via de radio begint om 19.00 uur vanuit de studio van Omroep Eemsdelta. Hier verzorgen Jan Wildeman en Harma van Nieuwpoort de presentatie. In de tv studio zijn Maja Dijkstra en Jaap Nauta aanwezig en houden in de pauzes korte interviews met de deelnemers. Om 19.15 uur start de videostream.

Nieuwe programma’s
Verder is het uitzendschema van Omroep Eemsdelta deze week uitgebreid met drie nieuwe programma’s. In XL90 hoor je iedere maandagavond van 21.00 tot 22.00 uur de beste alternatieve rockmuziek uit de jaren 90. De regionaal bekende Lopster DJ Melson Zwerver presenteert vergeten hits en bijzondere albumtracks. Wil je een nummer aanvragen of reageren op de show? Mail dan liefst voor de uitzending naar xl90@omroepeemsdelta.nl Iedere vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur nieuw bij Omroep Eemsdelta: “Je Maatje in Muziek”. In de jaren ’60, ’70 en ’80 is er zoveel goede muziek uitgebracht dat liefhebber Klaas van ’t Hof ze graag met de luisteraar wil delen. Op de zaterdagavond van 19.00 tot 21.00 uur waan je weer terug in jouw favoriete discotheek in de regio. Klaas van het Hof zoekt iedere zaterdag de beste dance classic hits voor je uit.

Omroep Eemsdelta is te beluisteren op de kabel in Appingedam en Delfzijl FM104.1 en in geheel Noordoost Groningen via de etherfrequentie FM105.4. Wereldwijd op www.omroepeemsdelta.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
DierDier

Populaire berichten