Omroep Eemsdelta tijdelijk niet via FM te ontvangen nadat zendmast breekt

Delfzijl – Inwoners van de regio Eemsdelta hebben momenteel te maken met een storing in de FM-uitzending van Omroep Eemsdelta. De oorzaak van de storing is een gebroken zendmast op de Kustwegflat, die verantwoordelijk is voor het uitzenden van de FM-signalen. Hierdoor is de FM-ontvangst tijdelijk niet mogelijk.

De technici van Omroep Eemsdelta zijn druk bezig met het zo snel mogelijk vervangen van de zendmast. Naar verwachting zal de mast op woensdag worden vervangen, zodat de FM-ontvangst weer mogelijk is.

Gedurende deze storing is Omroep Eemsdelta nog steeds te beluisteren en bekijken via andere kanalen. Zo is de omroep te ontvangen via Ziggo radiokanaal 912, welke ook beschikbaar is op de televisie. Daarnaast is Omroep Eemsdelta te bekijken op Ziggo TV-kanaal 46 en te beluisteren op KPN radiokanaal 1201. Ook is de omroep beschikbaar op KPN TV-kanaal 1501.

Omroep Eemsdelta biedt een breed scala aan programma’s en uitzendingen, waaronder lokale nieuws- en sportverslaggeving en culturele programma’s. Inwoners van de regio Eemsdelta zijn dan ook blij dat ze de omroep nog steeds kunnen volgen via alternatieve kanalen, ondanks de tijdelijke storing op de FM-band.

Back to top button